top of page

Astianpesukoneen asennus Tampere

Luotettavaa ja nopeaa asennuspalvelua Tampereen seudulla

Kodinkonemestarit tarjoaa ammattitaitoisen ja huolellisen astianpesukoneen asennuspalvelun Tampereella, Pirkkalassa sekä Lempäälässä.

Meidän kokeneet asentajamme varmistavat, että laitteesi asennetaan oikein ja turvallisesti, seuraten valmistajan ohjeita ja käyttäen asianmukaisia työkaluja.

99€

Miksi Valitset meidät?

 • Ammattitaitoinen Henkilökunta: Laaja kokemus kodinkoneiden asennuksista varmistaa, että saat parasta mahdollista palvelua.

 • Huolellinen ja Tarkka Asennus: Tarkkuutemme ja huolellisuutemme takaavat, että astianpesukoneesi asennetaan oikeaoppisesti ja toimii moitteettomasti.

 • Asiakaslähtöinen Palvelu: Tavoitteenamme on täysi asiakastyytyväisyys. Tarjoamme ystävällistä ja avuliasta palvelua kaikissa asennusprosessin vaiheissa.

 • Joustavuus ja Luotettavuus: Ymmärrämme aikataulusi tärkeyden ja pyrimme sopimaan asennusajankohdan, joka sopii sinulle parhaiten. Tarvittaessa tarjoamme myös kiireellistä palvelua.

Palvelumme Sisältää:

 • Astianpesukoneen asennus valmiiseen paikkaan

 • Laitteen liittäminen kylmään vesiliitokseen

 • Tulo- ja poistoletkujen asennus sekä kiinnitys

 • Laitteen korkeuden säätäminen ja tasapainotus

 • Yhdistäminen sähköverkkoon

Huomioitavaa:

 • Emme suorita jatkoletkujen asennuksia

 • Asennuspaikan tulee olla lähellä vesipisteitä

 • Tarvittaessa lisätyöt ja tarvikkeet laskutetaan erikseen

Varauksen Tekeminen:

Varauksen tekeminen on helppoa ja nopeaa. Valitse haluamasi palvelu, etsi sopiva aika ja tee varaus. Palvelun maksaminen onnistuu kätevästi kortilla tai MobilePaylla asennuksen jälkeen. Lisäksi voit hyödyntää kotitalousvähennystä.

Asennusprosessin Kuvaus

Kodinkonemestarit varmistavat, että astianpesukoneesi asennetaan sujuvasti ja tehokkaasti. Asennusprosessimme sisältää seuraavat vaiheet:

 1. Alkutarkastus: Tarkistamme asennuspaikan sopivuuden ja varmistamme, että kaikki tarvittavat liitännät ovat saatavilla.

 2. Vanhan Laitteen Irrotus: Tarvittaessa poistamme vanhan astianpesukoneen valmistellen tilaa uudelle.

 3. Uuden Laitteen Asennus: Asetamme uuden astianpesukoneen paikalleen, liitämme vesipisteeseen, säädämme korkeuden ja varmistamme laitteen tasapainon.

 4. Testaus: Suoritamme lopuksi testikäytön varmistaaksemme, että kaikki toiminnot ovat kunnossa ja vuotoja ei ole.

Turvallisuusstandardit ja Vakuutukset

Me Kodinkonemestareilla turvallisuus on etusijalla. Noudatamme tiukasti kaikkia alan turvallisuusstandardeja ja asentajamme ovat koulutettuja käsittelemään sähkö- ja vesiliitäntöjä turvallisesti. Lisäksi palvelumme on vakuutettu, mikä tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että olet suojattu mahdollisten vahinkojen varalta.

Usein Kysytyt Kysymykset (UKK)

Q: Kuinka kauan astianpesukoneen asennus kestää?
A: Tyypillisesti astianpesukoneen asennus kestää 30-60 minuuttia, mutta asennusaika voi vaihdella asennusolosuhteiden mukaan.

Q: Tarvitsenko erityisiä valmisteluja ennen asennusta?
A: Varmista, että asennuspaikka on tyhjä ja puhdas. Lisäksi varmista, että lähellä on toimiva vesipiste ja sähköpistorasia.

Q: Voinko käyttää astianpesukonetta heti asennuksen jälkeen?
A: Kyllä, heti kun asentaja on suorittanut asennuksen ja testannut laitteen, voit alkaa käyttää astianpesukonettasi.

Q: Mitä teen, jos astianpesukoneessa ilmenee ongelmia asennuksen jälkeen?
A: Ota yhteyttä meihin mahdollisimman pian. Tarjoamme asennustakuun, joka kattaa mahdolliset asennuksesta johtuvat ongelmat.

Q: Onko asennuspalvelunne vakuutettu?
A: Kyllä, kaikki asennustyömme ovat vakuutettuja, joten voit olla rauhallisin mielin, että olet suojattu mahdollisten vahinkojen varalta.

Q: Voinko saada kotitalousvähennyksen astianpesukoneen asennuksesta?
A: Kyllä, asennuspalvelumme kustannukset ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen. Muista säilyttää kuitti vähennystä varten.

Q: Mitä tapahtuu, jos astianpesukoneeni ei mahdu suunniteltuun tilaan?
A: Jos astianpesukone ei sovi suunniteltuun tilaan, konsultoimme kanssasi vaihtoehtoisista ratkaisuista. Tarvittaessa voimme auttaa sopivan mallin valinnassa tai suorittaa tarvittavia muutostöitä lisämaksusta.

Q: Tarjoatteko asennuspalvelua viikonloppuisin?
A: Kyllä, tarjoamme joustavia ajanvarausmahdollisuuksia, mukaan lukien viikonloppuasennukset. Huomioithan, että viikonloppuisin saatamme periä lisämaksun.

Q: Tuleeko asentaja mukanaan kaikki tarvittavat asennustarvikkeet?
A: Kyllä, asentajamme tuovat mukanaan kaikki asennuksessa tarvittavat tarvikkeet, jotta asennus sujuu mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti.

Q: Mitä tapahtuu, jos asennuksen aikana ilmenee odottamattomia ongelmia?
A: Mikäli asennuksen aikana ilmenee odottamattomia ongelmia, asentajamme arvioivat tilanteen ja keskustelevat kanssasi mahdollisista ratkaisuista. Tarvittaessa voimme sopia uuden ajan jatkoasennukselle tai muille korjaustoimenpiteille.

Q: Voinko peruuttaa tai siirtää asennusajan?
A: Voit peruuttaa tai siirtää asennusajan ilman lisämaksua, kunhan ilmoitat siitä meille vähintään 24 tuntia ennen sovittua aikaa. Tämä antaa meille mahdollisuuden järjestellä aikatauluja uudelleen ja palvella muita asiakkaita.

Q: Onko teillä kiinteät hinnat vai voiko asennuksen lopullinen hinta vaihdella?
A: Tarjoamme kiinteät hinnat useimmille standardiasennuksille. Mikäli asennus vaatii lisätöitä tai erityistarvikkeita, nämä laskutetaan erikseen. Kaikki mahdolliset lisäkustannukset käydään läpi kanssasi ennen asennustyön aloittamista.

Q: Kuinka kauan minun tulee odottaa asentajaa sovitun ajan jälkeen?
A: Pyrimme aina saapumaan sovittuna aikana, mutta joskus aikatauluihin voi tulla viivästyksiä. Tarjoamme 2 tunnin saapumisikkunan varausajalle, ja asentajamme ottaa yhteyttä ennen saapumistaan.

Q: Tarjoatteko takuuta asennustyölle?
A: Kyllä, tarjoamme takuun kaikelle asennustyöllemme. Takuun kesto ja ehdot selitetään yksityiskohtaisesti asennustodistuksessa, jonka saat asennuksen päätyttyä.

Q: Onko asennuspalvelunne saatavilla kaikkialla Tampereen seudulla?
A: Kyllä, palvelumme on saatavilla koko Helsingin alueella sekä lähikunnissa. Ota yhteyttä, jos haluat varmistaa, että palvelumme kattaa alueesi.

bottom of page