top of page

Liesituulettimen puhdistus

Liesituulettimen puhdistus on tärkeä osa sen ylläpitoa ja varmistaa sen tehokkaan toiminnan. Täs

sä on yleinen kuvaus liesituulettimen puhdistusprosessista:

  1. Irrota suodattimet: Useimmissa liesituulettimissa on suodattimet, jotka keräävät rasvaa ja likaa. Irrota suodattimet liesituulettimesta. Tarkista ohjeet, kuinka suodattimet irrotetaan turvallisesti.

  2. Rasvasuodattimien puhdistus: Rasvasuodattimet voivat olla metallisia tai hiilipohjaisia. Metalliset suodattimet voidaan yleensä pestä astianpesuaineella ja lämpimällä vedellä tai laittaa astianpesukoneeseen. Hiilipohjaisia suodattimia ei voida puhdistaa, vaan ne on vaihdettava uusiin tarvittaessa.

  3. Liesikuvun puhdistus: Puhdista liesituulettimen ulkopuoli kostealla liinalla ja miedolla pesuaineella. Vältä liian voimakkaita puhdistusaineita, jotka voivat vahingoittaa pintaa. Pyyhi myös valokytkimet ja ohjauspaneeli varovasti.

  4. Poistokanavan puhdistus: Jos liesituuletin on liitetty poistokanavaan, tarkista kanavan puhtaus. Poista mahdolliset rasva- tai pölykerrokset kanavasta. Tarvittaessa voit käyttää imurin letkua tai erityistä poistokanavien puhdistustyökalua.

  5. Asenna puhdistetut tai uudet suodattimet: Kun suodattimet ovat kuivuneet tai uudet suodattimet on hankittu, asenna ne takaisin liesituulettimeen.

On suositeltavaa tarkistaa liesituulettimen puhdistusohjeet valmistajan ohjeista, koska puhdistusprosessi voi vaihdella mallin mukaan. Puhdista liesituuletin säännöllisesti riippuen käytöstä ja rasvan kerääntymisestä. Säännöllinen puhdistus pitää liesituulettimen toiminnan optimaalisena ja varmistaa sen pitkäikäisyyden.

0 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page