top of page

Pyykinpesukoneen asennus Helsinki

Luotettavaa ja nopeaa asennuspalvelua pääkaupunkiseudulla

Kodinkonemestarit tarjoaa ammattitaitoisen ja huolellisen pyykinpesukoneen asennuspalvelun Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Meidän kokeneet asentajamme varmistavat, että laitteesi asennetaan oikein ja turvallisesti, seuraten valmistajan ohjeita ja käyttäen asianmukaisia työkaluja.

89€

Miksi Valita Meidät?

 • Ammattitaitoinen Henkilökunta: Laaja kokemus kodinkoneiden asennuksista varmistaa, että saat parasta mahdollista palvelua.

 • Huolellinen ja Tarkka Asennus: Tarkkuutemme ja huolellisuutemme takaavat, että pesukoneesi asennetaan oikeaoppisesti ja toimii moitteettomasti.

 • Asiakaslähtöinen Palvelu: Tavoitteenamme on täysi asiakastyytyväisyys. Tarjoamme ystävällistä ja avuliasta palvelua kaikissa asennusprosessin vaiheissa.

 • Joustavuus ja Luotettavuus: Ymmärrämme aikataulusi tärkeyden ja pyrimme sopimaan asennusajankohdan, joka sopii sinulle parhaiten. Tarvittaessa tarjoamme myös kiireellistä palvelua.

Palvelumme Sisältää:

 • Pyykinpesukoneen asennus valmiiseen paikkaan

 • Laitteen liittäminen kylmään vesiliitokseen

 • Tulo- ja poistoletkujen asennus sekä kiinnitys

 • Laitteen korkeuden säätäminen ja tasapainotus

 • Yhdistäminen sähköverkkoon

Huomioitavaa:

 • Emme suorita jatkoletkujen asennuksia

 • Asennuspaikan tulee olla lähellä vesipisteitä

 • Tarvittaessa lisätyöt ja tarvikkeet laskutetaan erikseen

Varauksen Tekeminen:

Varauksen tekeminen on helppoa ja nopeaa. Valitse haluamasi palvelu, etsi sopiva aika ja tee varaus. Palvelun maksaminen onnistuu kätevästi kortilla tai MobilePaylla asennuksen jälkeen. Lisäksi voit hyödyntää kotitalousvähennystä.

Usein Kysytyt Kysymykset (UKK) Pyykinpesukoneen Asennuksesta

Q: Voiko pyykinpesukoneen asentaa itse, vai tarvitsenko ammattilaisen apua?
A: Vaikka monet pyrkivät asentamaan pyykinpesukoneen itse, suosittelemme ammattilaisen käyttöä erityisesti vesiliitäntöjen ja sähköturvallisuuden varmistamiseksi. Ammattilainen varmistaa, että asennus tehdään turvallisesti ja standardien mukaisesti.

Q: Mitä minun tulisi tehdä ennen asentajan saapumista?
A: Varmista, että asennuspaikka on puhdas ja vapaa esteistä. Jos sinulla on vanha pyykinpesukone, varmista, että se on irrotettu ja siirretty pois, ellei poispäinviennistä ole sovittu erikseen.

Q: Kuinka kauan asennuksessa kestää?
A: Asennuksen kesto riippuu useista tekijöistä, mutta yleensä pyykinpesukoneen asennus kestää noin 30-60 minuuttia.

Q: Tarvitaanko erityisiä liitäntöjä tai venttiilejä pyykinpesukoneen asennukseen?
A: Pyykinpesukone tarvitsee pääsyn kylmävesiliitäntään ja viemäriin. Lisäksi sähköpistorasian tulee olla turvallisesti sijoitettu. Asentajamme tarkistavat liitännät varmistaakseen, että ne ovat oikeanlaiset ja turvalliset.

Q: Mitä tapahtuu, jos asennuksen aikana ilmenee ongelmia?
A: Jos asennuksen aikana ilmenee odottamattomia ongelmia, asentajamme keskustelevat kanssasi mahdollisista ratkaisuista.

Tavoitteenamme on varmistaa, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Q: Onko asennuspalvelunne vakuutettu?
A: Kyllä, kaikki asennustyömme on vakuutettu. Voit olla rauhallisin mielin tietäen, että olet suojattu mahdollisten vahinkojen varalta.

Q: Voiko vanhan pyykinpesukoneen poisto sisältyä asennuspalveluun?
A: Vanhan pyykinpesukoneen poisto on mahdollista lisäpalveluna. Mainitse tästä varatessasi aikaa, jotta voimme järjestää poispäinviennin.

Q: Miten voin varata asennusajan?
A: Voit varata asennusajan helposti verkkosivujemme kautta, soittamalla asiakaspalveluumme tai lähettämällä sähköpostia. Tarjoamme joustavia ajanvarausmahdollisuuksia sinun mukavuuttasi ajatellen.

Q: Voiko pyykinpesukoneen asentaa mihin tahansa tilaan kotona?
A: Pyykinpesukoneen asennuspaikan tulisi olla lähellä vesipisteitä ja viemäriä, sekä varmistettava, että lattia on tasainen ja riittävän vahva tukemaan koneen painoa. Lisäksi on otettava huomioon riittävä tila koneen ympärillä ilmankierron varmistamiseksi.

Q: Tarvitseeko pyykinpesukoneeseen erillisen sähköliitännän?
A: Useimmat pyykinpesukoneet vaativat standardin 220-240 voltin sähköliitännän. On tärkeää, että sähköliitäntä on turvallisesti asennettu ja riittävän lähellä konetta.

Q: Mitä teen, jos pyykinpesukoneen asennus vaatii putkitöitä?
A: Jos asennus vaatii putkitöitä, suosittelemme ottamaan yhteyttä ammattilaiseen. Asentajamme voivat suorittaa perusliitännät, mutta monimutkaisemmat putkityöt saattavat vaatia lisensoidun putkimiehen palveluita.

Q: Miten voin varmistaa, että pyykinpesukone toimii tehokkaasti asennuksen jälkeen?
A: Varmista, että kone on tasapainossa ja että olet lukenut käyttöohjeet huolellisesti. Käytä ensimmäisellä kerralla pienempää pesuainemäärää ja valitse lyhyempi pesuohjelma koneen testaamiseksi.

Q: Miten huollan pyykinpesukoneen asennuksen jälkeen?
A: Noudata valmistajan huolto-ohjeita, joihin voi sisältyä koneen sisäosien puhdistaminen, suodattimien tarkastus ja puhdistus sekä liitosten ja letkujen säännöllinen tarkistus.

Q: Onko asennuspalvelunne saatavilla kiireellisissä tapauksissa?
A: Tarjoamme kiireellisiä asennuspalveluita tilanteen vaatiessa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin pyrimme järjestämään asennuksen mahdollisimman pian.

Q: Voinko saada alennusta, jos tilaan useamman kodinkoneen asennuksen kerralla?
A: Kyllä, tarjoamme usein alennuksia asiakkaille, jotka tilaavat useamman asennuspalvelun kerralla. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarjouksistamme.

bottom of page