top of page

Valaisimien asennukset

Hanging Lamps
Ceiling Lamp

Kodinkonemestarit tarjoaa myös valaisimien asennukset ammattitaidolla.

Yöhteistyö Teho Group Oy:n kanssa

Palvelumme

01

Spottivalaisimen asennukset

Keskitä valo taideteoksiin, työpisteisiin tai muihin kohteisiin spottivalaisimilla. Niiden avulla voit luoda dramaattisia efektejä tai lisätä toiminnallista valoa tarpeen mukaan.

03

Seinävalaisimen asennus

Lisää pehmeää ja tunnelmallista valoa mihin tahansa huoneeseen seinävalaisimilla. Ne ovat täydellisiä lukuvaloksi makuuhuoneessa tai pehmeän yleisvalon luomiseksi olohuoneeseen.

05

Kiskovalaimien asennus

Monipuoliset kiskovalaisimet tarjoavat joustavan ratkaisun eri tilojen valaistukseen. Ne ovat ihanteellisia gallerioille, kaupoille ja moderneille asuintiloille, joissa valaistuksen mukautettavuus on avainasemassa.

02

Peilivalaisin asennus

Kylpyhuoneesi tai pukeutumistilasi peili saa uuden elämän oikeanlaisella valaistuksella. Asennamme peilivalaisimet siten, että ne tarjoavat täydellisen valaistuksen meikkaamiseen, parranajoon ja muihin päivittäisiin toimiin.

04

Riippuvalaisimen asennus

Luo katseenvangitseva keskipiste huoneeseesi tai ruokailualueellesi tyylikkäällä riippuvalaisimella. Asennamme valaisimen turvallisesti ja varmistamme, että se roikkuu täydellisesti tasapainossa ja oikealla korkeudella.

06

pöytävalaisimen asennus

Tuo lisävaloa ja tyyliä työpisteellesi tai lukunurkkaasi ammattitaitoisesti asennetulla pöytävalaisimella. Tarkka ja huolellinen asennuksemme varmistaa, että saat parhaan mahdollisen valaistuksen tarpeisiisi.

Kattovalaisimien asennus

Modern Kitchen

Peilivalaisimen
asennus

Restroom Sinks and Mirrors

Seinävalaisimien
asennus

Lamp

Upotettavien valaisimien asennus

Modern Kitchen

Kiskovalaisimien asennus

näytä
Luxury Kitchen

Erikoisvalaisimien asennus

Designed Table Lamps
bottom of page