top of page
 • Kuinka kauan kodinkoneiden asennus yleensä kestää?
  Vastaus: Asennuksen kesto riippuu laitteen tyypistä ja asennusolosuhteista, mutta keskimäärin se voi kestää noin 30-60 minuuttia.
 • Pitääkö minun tehdä jotain ennen asentajien saapumista?
  Vastaus: Varmistathan, että asennuspaikka on vapaa ja että laitteelle on riittävästi tilaa. Tarvittaessa sinun tulee myös varmistaa, että sähkö- ja vesiliitännät ovat saatavilla.
 • Onko asennuspalvelulla takuuta?
  Vastaus: Kyllä, annamme asennustyöllemme 3 kuukauden takuun. Jos kohtaat ongelmia asennuksen jälkeen, otathan meihin yhteyttä.
 • Miten voin varata asennusajan?
  Vastaus: Voit varata asennusajan verkkosivuiltamme, varauskalenteri on helppokäyttöinen tai lähettämällä meille sähköpostia.
 • Onko minun tarpeen olla paikalla asennuksen aikana?
  Vastaus: Suosittelemme, että olet paikalla asennuksen aikana vastaamaan mahdollisiin kysymyksiin ja varmistamaan, että asennus suoritetaan toiveidesi mukaisesti.
 • Asennatteko kaikenlaisia kodinkoneita?
  Vastaus: Asennamme laajan valikoiman kodinkoneita, mukaan lukien jääkaapit, uunit, astianpesukoneet, pesukoneet ja paljon muuta. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on erityisiä kysymyksiä tiettyjen laitteiden asentamisesta.
 • Kuinka nopeasti voitte asentaa kodinkoneeni tilauksen jälkeen?
  Vastaus: Yleensä pystymme asentamaan laitteesi 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta, riippuen asentajiemme saatavuudesta ja sijainnistasi.
 • Tarjoatteko laitteiden huoltopalveluja?
  Vastaus: Tällä hetkellä tarjoamme ainoastaan asennuspalveluja. Laitteiden huoltoa ja korjausta varten suosittelemme ottamaan yhteyttä suoraan valmistajaan tai valtuutettuun huoltopalveluun.
 • Mitä teen, jos asennettu laite ei toimi oikein?
  Vastaus: Jos asennuksen jälkeen laitteessa on ongelmia, ota meihin yhteyttä välittömästi. Tarjoamme 3 kuukauden takuun asennustyöllemme ja pyrimme ratkaisemaan mahdolliset ongelmat mahdollisimman nopeasti.
 • Onko asentajillanne tarvittavat luvat ja sertifikaatit?
  Vastaus: Kyllä, kaikilla asentajillamme on tarvittavat luvat ja sertifikaatit sekä laaja kokemus erilaisten kodinkoneiden asennuksesta.
 • Voinko perua tai siirtää asennusajan?
  Vastaus: Kyllä, voit perua tai siirtää asennusajan vähintään 6 tuntia ennen sovittua aikaa. Ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat tehdä muutoksia ajanvaraukseesi.
 • Voinko asentaa kodinkoneen itse?
  Vastaus: Vaikka jotkut kodinkoneet voivat olla helppoja asentaa, suosittelemme ammattilaisten käyttämistä, varsinkin monimutkaisten tai suurten laitteiden kanssa. Ammattilaisen asentama laite varmistaa turvallisen ja tehokkaan toiminnan.
 • Minkä tyyppisiä maksutapoja hyväksytte?
  Vastaus: Hyväksymme useita maksutapoja, mukaan lukien luotto- ja debit-kortit, pankkisiirrot ja mobilepay.
 • Voitteko asentaa vanhan laitteen uuden tilalle?
  Vastaus: Kyllä, voimme purkaa ja kierrättää vanhan laitteen ja asentaa uuden laitteen sen tilalle.
 • Minulla on useita laitteita, jotka tarvitsevat asennusta. Onko alennusta, jos asennutan useita laitteita kerralla?
  Vastaus: Kyllä, tarjoamme alennuksia, jos asennutat useita laitteita samalla kertaa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja.
 • Tarjoatteko palveluita yrityksille tai monikerroksisille asuintaloille?
  Vastaus: Kyllä, tarjoamme asennuspalveluja sekä yksityisasunnoille että yrityksille. Jos olet kiinnostunut yrityspalveluistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
 • Onko minun hankittava asennustarvikkeet itse?
  Vastaus: Asentajamme tuovat mukanaan tarvittavat asennustarvikkeet, kuten letkunkiristimet, muunosnipat, tulo ja poistoletkut, sähköliittimet, kiinnikeet, iskunvaimennuskumit ja matot, tulvasuojat.
 • Voitteko ottaa vanhan laitteen mukaanne asennuksen jälkeen?
  Vastaus: Kyllä, voimme ottaa vanhan laitteen mukaan pienestä lisämaksusta. Laitteen kierrätys toteutetaan ympäristöystävällisesti.
 • Mistä johtuu, että asennusta ei suoriteta astianpesukoneessa, jos sähköpistorasia jää koneen taakse? Onko se turvallisuusriski ja yleinen käytäntö alalla?
  Vastaus: Usein astianpesukoneen asennuksen yhteydessä varmistetaan, että sähköpistorasia ei jää koneen taakse turvallisuussyistä sekä helpon huollon takaamiseksi. Turvallisuuden kannalta, jos sähköpistorasia on astianpesukoneen takana, on mahdollista, että koneen tai sähköpistorasian taakse voi kertyä likaa tai kosteutta, mikä voi aiheuttaa oikosulun tai tulipalon. Tämä riski on kuitenkin pieni, mutta mahdollinen. Lisäksi, jos koneen tai sähköpistorasian kanssa ilmenee ongelmia, niiden tarkistaminen tai huoltaminen voi olla vaikeaa, jos ne ovat saavuttamattomissa. Tämä voi tehdä korjauksesta aikaa vievää ja kallista.
 • Voiko astianpesukonetta asentaa ilman turvakaukaloa?
  V: Ei, emme asenna astianpesukonetta ilman asianmukaista turvakaukaloa, koska turvakaukalo on välttämätön turvallisuuden varmistamiseksi ja vakuutusvaatimusten täyttämiseksi.
 • Mitä tehdään, jos asiakkaalla ei ole turvakaukaloa astianpesukoneen alle?
  V: Voimme myydä asiakkaalle sopivan turvakaukalon, jotta asennus voidaan suorittaa turvallisesti ja vakuutusvaatimukset täyttyvät.
 • Mitä tehdään, jos vesi- tai poistoletku ei yllä liitäntäkohtaan?
  V: Asentajamme voivat myydä sopivan mittaisen lisäletkun, jotta liitännät voidaan tehdä asianmukaisesti.
 • Kuinka usein astianpesukoneen suodatin tulisi puhdistaa?
  V: Astianpesukoneen suodattimen puhdistaminen riippuu käytöstä ja likaisuuden määrästä. Suositeltavaa on tarkistaa ja puhdistaa suodatin noin kerran kuukaudessa tai tarpeen mukaan. Noudata valmistajan ohjeita suodattimen puhdistukseen.
 • Voiko astianpesukoneeseen käyttää muita pesuaineita kuin astianpesukoneen pesutabletteja?
  V: Astianpesukoneen valmistaja suosittelee yleensä käyttämään astianpesukoneen pesutabletteja, sillä ne on suunniteltu optimaaliseen suorituskykyyn ja suojaamaan astianpesukonetta. Muiden pesuaineiden käyttö voi vaikuttaa pesutulokseen ja jopa vaurioittaa konetta. Tarkista aina valmistajan suositukset.
bottom of page